Loodgieter Zwolle

Zoekt u een ervaren loodgieter in Zwolle?

Voor particulieren en bedrijven verzorgt ZLB loodgieter Zwolle de aanleg en het onderhoud van:

  • Cv-installaties, gas en water
  • Dak,- lood- en zinkwerk
  • Riolering
  • Badkamers en sanitair
  • Aangepast sanitair voor ouderen en mindervaliden
  • Pelletkachels

Afvoer of riolering verstopt? Bel ZLB Loodgieter Zwolle

Een verstopte afvoer in keuken, badkamer of toilet veroorzaakt veel ongemak. Daarnaast is de vervelende stank die in huis kan ontstaan erg onaangenaam!

ZLB loodgieter Zwolle gebruikt de nieuwste technieken, zoals vacuümtechnieken om de verstopping uit uw afvoer te zuigen, het toepassen van een mechanische veer of een hogedruk rioolreiniger

loodgieter-zwolle

Verstopping riolering vakkundig opgelost met hogedruk rioolreiniger

Ook bij zwaardere verstoppingen of problemen met de riolering heeft u graag een vakkundige loodgieter uit Zwolle die dit snel kan oplossen. ZLB Installatietechniek beschikt over een hogedruk rioolreiniger, waardoor een verstopping van de riolering tegenwoordig relatief gemakkelijk goed op te lossen is.

Beperk schade bij lekkages, overstromingen of wateroverlast!

Lekkages of juist overstromingen zorgen voor veel overlast en veroorzaken snel grote schade. Wilt u de schade beperken, grijp dan snel in! Of het nu gaat om een gesprongen waterleiding, lekkage in badkamer of keuken of een lekkend dak of dakkapel: ZLB loodgieter Zwolle spoort snel de oorzaak van de problemen op en komt met een passende oplossing!

Voorkom onnodige waterschade: bel ZLB loodgieter in Zwolle 038 – 4600 100

Nieuwe badkamer of sanitaire voorzieningen

Zoekt u een vakkundig loodgieter in Zwolle voor de aanleg of verbouwing van uw badkamer, wc of sanitaire bedrijfsvoorzieningen? Wij komen bij u langs voor advies, ontwerp, verbouwing en installatie van al uw sanitair.

Aangepast sanitair voor ouderen en mindervaliden

ZLB Loodgieter Zwolle is gespecialiseerd in het aanleggen van aangepast sanitair voor ouderen en mindervaliden. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het aanpassen van bestaand sanitair, zodat u langer veilig en comfortabel thuis kunt wonen!

De voordelen van een pelletkachel

Als loodgieter in Zwolle en omgeving installeren we niet alleen uw nieuwe energiezuinige CV-ketel. Desgewenst adviseren en begeleiden we u van begin tot eind bij de aankoop en installatie van uw ideale pelletkachel. De voordelen van een pelletkachel: een hoog warmterendement, een schone verbranding zonder overlast van rookgassen, roet of geurtjes, minder CO2 uitstoot en een bijzonder aangename warmte in huis.

Waarom kiest u voor ons?

1. Gespecialiseerde monteurs

Al onze diensten worden uitgevoerd door onze eigen specialisten. Het merendeel van onze 12 medewerkers is meer dan 10 jaar werkzaam in zijn of haar vakgebied.

2. Werken vanuit vakmanschap

ZLB Installatietechniek maakt daarom gebruik van een eigen zinkstraat, waar zinken goten op maat wordt gebouwd en gezet. Dit is vakwerk waarmee we garant staan voor kwaliteit.

3. Duurzame oplossingen

Wanneer zink goed wordt vervaardigd en bevestigd, kan het met gemak 25 jaar mee. In de praktijk komen we steeds vaker tegen dat woningen en gebouwen al naar enkele jaren kampen met lekkages en problemen.

4. Advies op maat

We regelen van begin tot einde het ontwerp, de materialen, de installatie en de afwerking van al uw installatiewerk.

5. Snelheid en een goede service

U houdt van snelheid, ZLB ook. Daarnaast bieden wij uitstekende service en afspraak is afspraak.

6. Vast aanspreekpunt voor iedere klant

Wij hebben een uitgebreide klantenservice met ervaren medewerkers die u graag verder helpen.

ZLB op Facebook