Over ZLB

Meer over ZLB

Installatiebedrijf Zwolle

ZLB Installatietechniek is al jaren een gevestigde naam in Zwolle en omgeving. Wat in 1933 begon met loodgieterswerk is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een gespecialiseerd installatiebedrijf in Zwolle met een breed dienstenpakket.

Naast onze bekende diensten op het gebied van cv-installaties, gas, water, riolering en dak-, lood- en zinkwerk, hebben we ons de afgelopen jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in aangepast sanitair voor ouderen en mindervaliden en de verkoop van pelletkachels.

Installatiebedrijf Zwolle voelt nog steeds als familiebedrijf

Het installatiebedrijf in Zwolle is in 1933 begonnen als familiebedrijf. Inmiddels werken er 12 medewerkers, voornamelijk in de buitendienst. Dit is niet alleen familie, maar toch voelt het nog steeds als een familiebedrijf!

Dat heeft te maken met de manier waarop we met onze klanten omgaan, met elkaar en met ons werk. We kennen elkaar én onze klanten. Als installatiebedrijf Zwolle staan we bekend om kwaliteit en vakmanschap. En daar zijn we best een beetje trots op.

Snelheid, service en afspraak is afspraak

Onze monteurs overleggen goed met onze klanten en met het kantoor. We houden van snelheid, een goede service en afspraak is afspraak. Klanten weten waar ze aan toe zijn, en dat wordt gewaardeerd!

ZLB Installatietechniek Zwolle:

• Gespecialiseerde monteurs
• Werken vanuit vakmanschap
• Duurzame oplossingen
• Advies op maat
• Snelheid en een goede service
• Vast aanspreekpunt voor iedere klant

ZLB Installatietechniek, sinds 1933 een begrip in Zwolle!

Wat in 1933 begon met loodgieterswerk is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een gespecialiseerd installatiebedrijf in Zwolle met een breed dienstenpakket.

Waarom kiest u voor ons?

1. Gespecialiseerde monteurs

Al onze diensten worden uitgevoerd door onze eigen specialisten. Het merendeel van onze 12 medewerkers is meer dan 10 jaar werkzaam in zijn of haar vakgebied.

2. Werken vanuit vakmanschap

ZLB Installatietechniek maakt daarom gebruik van een eigen zinkstraat, waar zinken goten op maat wordt gebouwd en gezet. Dit is vakwerk waarmee we garant staan voor kwaliteit.

3. Duurzame oplossingen

Wanneer zink goed wordt vervaardigd en bevestigd, kan het met gemak 25 jaar mee. In de praktijk komen we steeds vaker tegen dat woningen en gebouwen al naar enkele jaren kampen met lekkages en problemen.

4. Advies op maat

We regelen van begin tot einde het ontwerp, de materialen, de installatie en de afwerking van al uw installatiewerk.

5. Snelheid en een goede service

U houdt van snelheid, ZLB ook. Daarnaast bieden wij uitstekende service en afspraak is afspraak.

6. Vast aanspreekpunt voor iedere klant

Wij hebben een uitgebreide klantenservice met ervaren medewerkers die u graag verder helpen.

ZLB op Facebook